Felsökning av bilen

Vi på Autoexperten hjälper dig att felsöka din bil och att reparera felen. Våra mekaniker kan allt och lite till om hur de gör en felsökning på din bil och hur felen ska åtgärdas. Lämna din bil hos oss så hjälper vi dig.

Hur går en felsökning till?

Med hjälp av en diagnosutrustning kan våra mekaniker felsöka bilen och kontrollera eventuella felkoder. En felsökning underlättar och gör arbetet för våra mekaniker mer effektivt då felet antingen dyker upp direkt eller ger en förståelse om vad felet kan vara och vart man ska börja leta.

Priser & Betalning

Fast timdebitering, 1400 kr/h ink moms. 

Felsökningen debiteras per timme och vi börjar alltid med en timme. Du som kund betalar för den tid vi har lagt ner på bilen, vi överstiger aldrig en timme utan kundens godkännande. Lämna in bilen till oss, vi hjälper dig!

Möjlighet att dela upp betalningen i upp till 24 månader räntefritt. Läs mer om Autoexperten-kortet här.

3 års funktionsgaranti på reservdelar. Vår verkstad använder bara bildelar från Autoexperten vid bilservice. Bildelarna uppfyller EUs förordning (1400/2002/EG), vilket betyder att bildelarna motsvarar original kvalitet och vi kan därför lämna 3 års funktionsgaranti. Vi uppfyller EU:s direktiv och bilens nybilsgaranti gäller. Du kan känna dig trygg i att din bils nybilsgaranti gäller även när du servat den hos oss på Autoexperten. Vi följer biltillverkarens rekommendationer samt använder reservdelar som motsvarar originalkvalitet. 

Kontakta oss för mer information eller boka tid för felsökning

Vi finns med på Reco.se

Låt oss gärna veta hur du upplever oss på Autoexperten Upplands Bilmekaniska! Din åsikt är viktigt för oss i vårt arbete om att bli ännu bättre. Vårt mål är alltid att alla ska vara nöjda med sina besök hos oss.

​Läs andras eller lämna ditt omdöme här www.reco.se