Återförsäljare av Suzuki i Uppsala

Auktoriserad Suzukiverkstad i Uppsala

Vi på Autoexperten i Uppsala är specialister på Suzuki. Som auktoriserad Suzuki verkstad i Uppsala tar vi emot din bil när det är dags för service eller reparation.

Våra utbildade mekaniker är proffs på Suzuki. Allt för att du ska få ett så bekymmersfritt billiv som möjligt.

Märkesverkstad Suzuki

Suzuki är kända för sina säkra och pålitliga bilar. För att upprätthålla bilens höga standard rekommenderar Suzuki att du låter en auktoriserad märkesverkstad sköta service och reparation av din bil.

Som auktoriserad verkstad för Suzuki är våra bilmekaniker specialiserade på just Suzuki. Vi tar del av de senaste uppdateringarna från Suzuki och ser till så att din bil fungerar optimalt.

Autoexperten i Uppsala är en auktoriserad Suzuki verkstad
bilmekaniker

Hitta din Suzuki modell hos återförsäljare i Uppsala

Vi använder oss alltid av originaldelar, smörjvätskor och tillbehör från tillverkaren. Det för att din bil ska fortsätta hålla samma höga kvalitet och trafiksäkerhet år efter år.

Genom att serva och reparera din Suzuki hos en auktoriserad verkstad ökar du bilens livslängd och dess värde på andrahandsmarknaden. All service sker enligt bilens servicebok och dokumenteras vid varje besök i vår verkstad. Välkommen att boka din servicetid redan idag.

Kontakta oss för mer information eller för att boka service

reco rekommendation två år i rad
reco rekommenderat företag 2021

Vi finns med på Reco.se

Låt oss gärna veta hur du upplever oss på Autoexperten Upplands Bilmekaniska! Din åsikt är viktigt för oss i vårt arbete om att bli ännu bättre. Vårt mål är alltid att alla ska vara nöjda med sina besök hos oss.

​Läs andras eller lämna ditt omdöme här www.reco.se